Gasztro

7 éven át őrzött egy doboz túrót a munkahelyi hűtőben, és minden évben lefotózta

Ez még azon is túltesz, hogy egy ananászos túróról van szó.

Aki irodában dolgozik, jól ismeri a közös hűtőben meglapuló kajaszörnyeket, amelyek hetekig-hónapokig bujkálnak egy eldugott sarokban, aztán már senki sem meri kinyitni a dobozukat, mert simán elmennek biológiai fegyvernek is.

Egy nő ennél sokkal tovább ment, sportot űzött abból, hogy a munkahelyi hűtőben hagyta a kajáját. Egész pontosan egy ananászos túrót, ami már önmagában elrettentően hangzik.

Hét éven át óvta és védelmezte a túrót, most pedig büszkén mutatta meg a Redditen, hogy minden évben közös fotót készített a nagy túlélővel:

Forrás: Reddit / jgbones

„Boldog évfordulót kívánok ennek a kis doboz ananászos túrónak, ami hét évet túlélt a munkahelyi hűtőben anélkül, hogy kidobták volna. Minden évben készítettem vele egy fotót”

– írta a Redditen a jgbones nevű felhasználó, aki azt is elárulta, hogy furcsa hóbortja miatt már munkahelyi viccek tárgyává vált.

A túróról készült közeli képen látszik, hogy 2012 szeptemberében járt le a szavatossága. Kíváncsian várjuk a következő fotósorozatot, amely azt örökíti meg, ahogy kibontják a dobozt.

(Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top