Gasztro

A KFC az év leggyönyörűbb vállalati kommunikációját hozta össze

Szandi, Miklós, a Keleti és a tatabányaiak. A KFC tagad.

Néha az élet elénk sodor egy történetet, amiről nem is sejtettük, mennyivel szegényebbek lennénk nélküle. Ezúttal a tatabányai KFC gyorsétterem elkeseredett dolgozóinak lehetünk hálásak. Facebook-posztjuk, aminek zaklatott hangú szövegét változtatások nélkül közöljük, úgy kezdődik, mint egy sima vállalati bocsánatkérés a becsúszott béna kiszolgálásért: 

Kedves Vendégeink! Rengetegen jeleztétek hogy lassú volt a kiszolgálás,nem megfelelö minöségü ételt kaptatok kézhez,illetve hogy kollégáink nem megfelelö hangnemben beszéltek veletek. Nagyon sajnáljuk a történteket,és mindenkitöl,akivel hasonló fordult elö éttermünkben,szeretnénk elnézést kérni.

Ám innen a történet éles kanyarral fantasztikus szerelmi történetté változik! Figyeljünk csak:

Sajnos ezekröl a dolgokról nem mi tehetünk,olyan embereket tett be az Amrest a csapatunkba,akik teljesen alkalmatlanok a poziciójukra. KFC Keleti Budapest, Thököly út 6, címen elérhetö étteremböl megkaptuk területi vezetönek Steffens Miklóst,a problémák innen indulnak.a Keleti KFC üzletvezetöje,Veress Szandi,teljesen alkalmatlan üzletvezetésre.a Keleti étteremben egerek vannak,és több visszajelzés is érkezett hogy megbetegedtek többen,a területi vezetö meg nem rúgja ki Szandit,mert szerelmes belé.Az amrest Steffens Mikire bízta a mi éttermünket is, a tatabányai éttermet,Miki meg betette üzlet vezetö helyettesnek Veress Szandit,akit már a keletiböl is ki kellet volna rúgnia,nem még 2 éttermet is rábíznia,csak mert belé van zúgva.

A tatabányai KFC tehát Szandi és Miklós nyakába varrja a káoszt és felfordulást, ami mostanában tapasztalható náluk.

Kentucky Fried Chicken (KFC) (Forrás: Belga Photo / Laurie Dieffembacq)

Az Index megkérdezte a KFC egységeit üzemeltető Amrestet, hogy mi is a helyzet ezzel a történettel. Egy, a fentinél sokkal unalmasabb közleményt kaptak válaszul:

A KFC Tatabánya oldalt nem az AmRest munkatársa hozta létre, az oldal üzemeltetője engedély nélkül használja a védjegyeinket és ezzel megtéveszti a bejegyzések olvasóit. Az oldalon közölt információk nem tőlünk származnak, elhatárolódunk tőlük. Az éttermeink, beleértve a tatabányait is, megfelelnek a belső és a hatósági élelmiszerbiztonsági előírásoknak is. A megfelelő jogi lépéseket megtesszük és az oldalt jelentettük a Facebook felé is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top