Gasztro

Ezt okozza, ha egy hétig csak rántott csirkét eszel

Egy brit férfi kipróbálta, milyen az, ha hétfőtől vasárnapig csak rántott csirkét eszik. Vesztett súlyából, de az orvosa fogja a fejét.

Mike Jeavons imádja a KFC-nél kapható csirkecombokat. Annyira szereti a rántott csirkét, hogy úgy döntött, egy hétig kizárólag azt eszik. Hét nappal később arról számolt be, hogy 42 ezer forintot költött ételre, naponta átlagosan kétezer kalóriát tömött magába, ennek ellenére egy kilót fogyott a hét végére.

Rántott csirke, egy héten át

Örülni nincs minek, Jeavons orvosa ugyanis felhívta a férfi figyelmét, hogy a napi ajánlott sómennyiség 150 százalékát juttatta a szervezetébe a KFC-kísérlettel, emellett a napi zsírbevitele is 250 százalékkal nőtt, így ez az étrend a semmiképp sem ajánlatos kategóriába tartozik.

Jeavons azt mondta, hogy ettől még szereti a KFC-t, igaz, többet nem kezd ilyen kísérletbe, és a kosaras rántott csirke megmarad számára alkalmi ételnek.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top