Gasztro

A magyar színész bevallotta, hogy nem érdekli a gasztronómia, pedig bisztrót üzemeltet

Több lábon áll a magyar színész, egyikkel újra a színpadon.

Újra színpadon játszik Kolovratnik Krisztián, aki egykor afféle ügyeletes „jópasi” volt a bulvármédiában.

Közel tíz év után mondott igent a Játékszín felkérésére, ahol a Teljesen idegenek című darabot próbálja. A színész az elmúlt években saját filmgyártó cégét igazgatta, és mint kiderült, vendéglátással is foglalkozik. „Furcsa dolog ez, mert szinte soha be nem teszem a lábam a konyhába – vallja be. – Még az is kihívást jelent, hogy a brokkolit megkülönböztessem a karfioltól. A konyha nem az én terepem.”

kolovratnik krisztián színpad visszatérés

Még szerencse, hogy bisztrója közös a feleségével… „A konyhai részéhez semmi közöm, jobb ez így mindenkinek” – tette hozzá az RTL Klubon látható Kalandozóban a színész, aki nem egy hedonista típus: „Nehéz kedvenc ételt mondanom, mert nem vagyok nagyétkű ember. Persze, rajongok az édesapám receptje alapján készült pacalért, ahogy a halászlevét is imádtam. Mégsem tudnék kedvenc ételt mondani. A családommal össze szoktunk ülni ebédre, vacsorára, de a hétköznapjaimban könnyen megoldom az étkezést. Egész nap elvagyok szendviccsel, egy kis csokival és banánnal.

Hozzátette, akkor sem központi kérdés nála az étkezés, ha külföldön jár. Élt például Spanyolországban, de ott is inkább a bárok hangulata fogta meg. „A gasztronómia nekem másodlagos.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top