Sztárok

Ezért hagyta ott a színházat Kolovratnik Krisztián

Kolovratnik Krisztián nemcsak azt árulta el, hol lép színpadra, de azt is, hogy mivel töltötte az elmúlt közel 10 évet. 

Hosszú ideje nem láthatják már a színházban a nézők Kolovratnik Krisztiánt, akiért tíz évvel ezelőtt szinte kapkodtak a budapesti teátrumok. Ennek ellenére a színésznek nincs hiányérzete, úgy érzi, jó döntést hozott, amikor felhagyott a klasszikus színészmesterséggel.

„Furcsa volt visszatérni a próbákhoz. Az, hogy reggel be kell mennem egy helyre, ahol nem igazán van szünetem, közben nem tudok ügyet intézni, ez már elég idegen számomra. Az elmúlt kilenc évem nagyon nagy szabadságban telt, hiszen egy filmgyártó céget vezetek, ami a saját vállalkozásom. Jó dolog színésznek lenni, de ez egy kötött, kiszolgáltatott életforma.

kolovratnik krisztián színpad visszatérés

Én mindig is szerettem fotózni, zenélni, a képi világot, sok mindent. Ezek nem feltétlenül fértek meg a színészet mellett. Most viszont mindegyiknek hódolhatok” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban Kolovratnik Krisztián, aki jelenleg a Játékszínben készül a Teljesen idegenek című darabra. A színész a rengeteg munka mellett a családjával közösen, leginkább két keréken kapcsolódik ki.

Nálam nincs vége a biciklis szezonnak. Ha odafigyel az ember, ez egy biztonságos közlekedési mód. Ahova csak tehetem, bringával megyek, akár a családdal együtt is. Kilométer-megszállott vagyok. Tavaly a nagyobbik fiammal végigtekertük az Alpok-Adriát. Ha lenne 5-6 napom, biztos, hogy most is letekernék egy túrát a fiaimmal” – árulta el a színész

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top