Szabadidő

Csak nálunk látható a Budapest Noir legújabb plakátja

A főváros egészen új arcát mutatja majd Gárdos Éva idén ősszel érkező, Budapest Noir című filmjében. A harmincas években játszódó mozi legújabb plakátját először az NLCafé olvasói láthatják.

A Scarlett Johansson főszereplésével leforgatott Amerikai rapszódiát is jegyző Gárdos Éva filmjében olyan nevek tűnnek majd fel a mozivásznon, mint Dobó Kata, Anger Zsolt, Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka vagy Kulka János és persze a fiatal tehetség, Törőcsik Franciska

A Budapest Noir műfaját tekintve klasszikus krimi, amelynek főhőse Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a harmincas évek Budapestjén.

 

Csakhogy ez az ügy más, mint a többi, mindenhol falakba ütközik. Gordont hajtja a kíváncsisága, és minél jobban el akarják ijeszteni, annál kitartóbban követi a nyomokat.  A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.  A film Kondor Vilmos nagy sikerű, azonos című könyvéből készült.

A film legújabb karakterplakátján Törőcsik Franciska látható, ha pedig a film hangulata fele olyan borzongató lesz, mint a fiatal színésznő tekintete, nagyon jó mozira van kilátás idén ősszel. 

Törőcsik Franciska a Budapest Noir legújabb plakátján (Fotó: Big Bang Media)
Törőcsik Franciska a Budapest Noir legújabb plakátján (Fotó: Big Bang Media)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top