nlc.hu
Gasztro
Egy óra alatt 22 Big Mac szendvicset is megeszik egy 55 kilós orvostanhallgató lány

Egy óra alatt 22 Big Mac szendvicset is megeszik egy 55 kilós orvostanhallgató lány

Az új-zélandi Nela Zisserre specialitása, hogy őrült mennyiségeket eszik. Ráadásul időre.

Ránézésre senki sem gondolná, hogy a vékony, 55 kilós, 170 centi magas új-zélandi lány, Nela Zisserre hat éve indította be versenyevő pályafutását. A 27 éves orvostanhallgató egy ülésre akár 10-12 ezer kalóriát is képes magába tömni, ami elég hihetetlennek tűnik, ránézve karcsú alakjára.

Nela édesanyja hatására vágott bele a versenyétkezésbe, első versenyét rögtön meg is nyerte, mikor 19 férfit győzött le egyedül pizzafogyasztásban. A fiatal lány a profi „sportolói karrierje” mellett, ami abból áll, hogy járja a világ legnagyobb evőversenyeit, YouTube-on indított csatornájában vloggerkedik, hogy a közönség számára is megörökítse emlékezetes zabálásait. A csúcsteljesítmény ezen belül az volt, amikor egy óra alatt megevett 22 darab Big Mac szendvicset. Emellett a hölgy rántottában és hot dogban is kiemelkedően teljesít.

Még így is megtartott vékony alakjáról egyelőre annyit árult el, hogy egyébként nem eszik sokat, legfeljebb naponta 2 alkalommal, rendszeresen böjtöl, és hetente ötször is elmegy az edzőterembe.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top