Gasztro

Koronavírus: ingyen ebéd a Gozsduban azoknak, akik nehéz helyzetbe kerültek

Összefogás. Erre van most szükség. Ételt oszt egy magyar étterem azoknak, akiknek tényleg szükségük van most az ingyen ételre. Csinálják, amíg bírják!
Ingyen ebéd a Gozsdubam azoknak, akik bajba kerültek

„Az összefogás a legfontosabb, és hogy maradjatok otthon, ha tudtok” – naponta hallom ezt Péter barátomtól, aki családjával együtt Olaszországban él, s lassan két hete nem mennek ki az utcára, csak ha elfogy az ételük. Igaza van, s ezt egyre több magyar látja be. Például a taxis, aki ingyen vitte be a kórházba a nővért, vagy azok a piacosok, akik ingyen lángost adnak a Szent László Kórház dolgozóinak. Csütörtök reggel pedig egy fővárosi étterem-tulajdonos bejegyzése erősített meg abban, hogy van még összefogás a bajban. 

„Kedves barátaink ismerősök! Éttermünket bezártuk, DE! Mindazok számára, akik nehéz helyzetbe kerültek és nem tudnának enni, azok számára kinyitjuk, hogy ingyen ehessenek. Feleségemmel szeretnénk szolgálni felétek, hogy könnyebbé tegyük ezeket a nehéz napokat. Hiszük, hogy hozzá adhatjuk szeretetünket, Istenünk bátorító szavait. Kérünk, csak akkor gyere, ha valóban szükséged van rá, mert így több valóban rászoruló juthat ételhez. Ebédosztás naponta ameddig anyagilag bírjuk 12-14- ig az éttermünkbe (Gozsdu udvar,Feri’s kitchen&bar) Kérlek jelezzetek itt vagy a 30/9863-127- es számon. Számunkra a megtiszteltetés főzni nektek!” – olvasható a bejegyzésben.

 

Lélektuning a koronavírus alatt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top