Gasztro

Los Angelesben élelmiszert árulhatnak az éttermek a túlélésért

Az élelmiszerboltok egyre nehezebben bírják a rohamot, az éttermeknek pedig a túlélésükhöz jöhet jól, hogy elkezdhetnek élelmiszert árusítani Los Angelesben.

Los Angeles megye egészségügyi hivatala engedélyt adott azoknak az éttermeknek a további nyitva tartásra, melyek a veszélyhelyzetben főzés helyett vagy mellett elkezdtek a lakosság számára nélkülözhetetlen élelmiszereket árulni, és gyakorlatilag napok leforgása alatt átalakultak éttermekből kis élelmiszerboltokká.

A kép illusztráció (Getty Images)

A kép illusztráció (Getty Images)

A lépés nemcsak azt segítheti, hogy néhány étterem így túlélheti a mostani helyzetet, és néhány ott dolgozó munkája is megmarad, hanem azt is, hogy a lakosság több helyen vásárolhat. Az éttermek lehetőséget kaptak, hogy a hagyományos ételeik kiszállítása mellett akár élelmiszert is kiszállítsanak a kuncsaftjaiknak. Az egészségügyi hivatal hivatalos döntése előtt sok étterem-tulajdonos számára kérdéses volt, hogy megtehetik-e ezt – írja a Los Angeles Times.

nlc.kapcsolódó:

Több ezer forintért árulják a Big Mac-et, miután bezártak a Mekik

Szokatlan ajándék: vécépapírt ad a rendelés mellé egy amerikai étterem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top