Gasztro

Új gasztrotrend hódít a közösségi médiában, elképesztő ételalkotások születnek kenyérből

Focaccia art néven hódít az új gasztrorend. Lenne szíved megenni ezeket a kenyereket?

Emberek milliói töltik sütéssel-főzéssel a karanténidőt, egyesek pedig egészen merész és bámulatos focaccia ételkölteményeket készítenek, hogy így múlassák az időt. A kenyereket gyógynövényekkel, fűszerekkel, zöldségekkel és egyéb ételekkel díszítik, hogy végül csodaszép „kenyérkertek” szülessenek.

A kenyércsodákat nézegetve sokaknak jót tett a karantén.

Focaccia art néven hódít az új gasztrorend. Lenne szíved megenni ezeket a kenyereket? Fotó: Instagram

A sárgaborsóból készült napraforgók, a friss fűszernövény-bokrok egészen új színt hoznak az ebédlőasztalokra és a közösségi médiára. Egyértelműen kimondható, hogy szintet lépett a házi kenyérsütés: már unikorniscipó is született a karanténban, egy japán művész pedig ehető pirítóscsodákat alkot karanténmagányában.

Neked lenne szíved megenni őket?

(via)

Ha még nem unod a kenyérsütést, itt van néhány tipp, mit csinálj és mit NE csinálj

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top