Gasztro

Odavannak a kislánya étterméről kritikát író apától

Egy kétéves szakács és egy karantén miatt otthonragadt apa.

Chris Kyle szereti a környéket, ahol él és szereti támogatni a helyi vállalkozásokat. Így esett, hogy a karantén miatt otthonragadt férfi úgy döntött, ezúttal két év körüli kislánya, Ava éttermét látogatja meg.

Apa és lánya egész nap együtt játszanak.

Chris Kyle volt az egyetlen vendég Ava éttermében (Fotó: Instagram)

Ha már ott járt, írt is egy étteremkritikát, ami villámgyorsan népszerű lett az Instagramon. Chris ugyanis nehezményezte, hogy miért van lufival díszítve a széke, ha nincs is szülinapja, de Ava nem jött zavarba, ugyanis azok a lufik az anyja miatt voltak ott.

A vendég tényleg elég problémás lehetett, mert azzal is baja volt, hogy miért kell 45 percet várnia az ételre, ha ő van egyedül az étteremben. Kiderült, hogy a szakácsnak a főzés közepén meg kellett néznie a Mancsőrjárat című rajzfilmet, ezért késett a felszolgálás.

Összességében azért elégedett volt Chris, ezért elhatározta, hogy ad még egy esélyt Ava éttermének. A netezők pedig lelkesednek a kreatív apáért, aki imád játszani a kislányával. (VIA)

Olvasnál még jó fej apákról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top