nlc.hu
Gasztro

Aranygyűrűt talált a zöldbabok között

Aranygyűrűt talált a zöldbabok között

A becsületes megtaláló visszavitte a tulajdonosának a zöldbabok közé keveredett aranygyűrűt.
zöldbab bab

Az ausztráliai Mulgildie-ben élő Sandra Hendren curryt szeretett volna készíteni, de egy aranygyűrűt talált a frissen vásárolt zöldbabos zacskóban.

Az volt a szerencséje, hogy imádja a zöldbabot, ezért evett a zacskóból egy keveset, és így vette észre a gyűrűt. Máskülönben lehet, hogy a zacskóval együtt az ékszert is kidobja a kukába.

Először azt hitte, hogy az övé a gyűrű, de miután jobban megnézte, észrevette, hogy valami bele van gravírozva, és így eljutott a gyűrű tulajdonosához. Annak a kisboltnak az alkalmazottjához, ahol a nő a babot vette.

Nien Galang már égen-földön kereste a gyűrűjét, ami különösen kedves számára, mert a 18. születésnapjára kapta az édesanyjától, és bele van gravírozva a születési dátuma.

Bár a kisbolt 125 mérföldre volt a nő otthonától – a babot egy utazása során vette –, mégis elvitte a boltba a gyűrűt. Az ékszer tulajdonosa nagyon hálás volt, mert nem gondolta volna, hogy valaha is viszontlátja a nagy becsben tartott gyűrűt.

(UPI)

További meghökkentő történetek elveszett gyűrűkről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top