nlc.hu
Gasztro

Gyíkfej a paradicsomszószban

Traumatizáló vásárlás: „gyíkfejet” talált a konzervben a ráadásul vegán nő

Egy nagy-britanniai Lidl áruházban vásárolt paradicsomszószból készült vegán bolognai spagetti elfogyasztása közben érte rendkívül kellemetlen élmény a családot, amikor a tányéron megpillantottak egy „gyíkfejet.”
Gyík - Fotó: Pixabay

Egy 47 éves Polly Wheaton nevű brit családanya az egyik helyi Lidl áruházban vásárolt be, hogy otthon vegán bolognai spagettit készítsen 20 éves ikerlányainak, Isabelle-nek és Megannek. Vigyázat, a vacsora igencsak gyomorforgató része most következik! Isabelle épp az utolsó falatoknál járt, amikor megpillantott a tányérján egy levágott gyíkfejre kísértetiesen hasonló objektumot, amely a család állítása szerint egyedül csak a boltban vásárolt paradicsomszószból kerülhetett az ételbe.

Az anyukának több sem kellett, azonnal elkészült a fotó az oda nem illő „gyíkfejről”, és a kiborulós poszt már ment is a Twitterre. Ebben Polly többek közt megjegyezte, a hüllő fejét tartalmazó terméket azonnal távolítsák el a Lidl polcairól, ráadásul egy világjárvány idején egy vadállat fejébe belefutni különösen sokkoló és „extrém módon traumatikus”, amikor tudjuk, hogy a koronavírus is a vadonban élő állatok fogyasztásának köszönhetően szabadult el.

A Lidl azóta elnézést kért, nagyon sajnálja a történteket, és vizsgálatot is indított az ügyben. Polly viszont a lapoknak elmondta, olyannyira megrázta az eset, hogy többé nem vásárol a Lidl-ben, és a sztoriban amúgy sem a vegánság a lényeg.

(via 24.hu)

Most biztosan még a szokásosnál is jobban érdekel, hogyan kerüld el a hasonló baleseteket: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top