Gasztro

A hab állagú csodakávé, amiért megőrülnek Ázsiában

Bivaly erős és elég sok fordulatnyi keverést igényel ez a kávé.
A hab állagú csodakávé, amiért megőrülnek Ázsiában

Bouvet úgy döntött, elkészíti az ázsiaiak kedvenc, hab állagú, nagyon erős kávéját, a Dalgonát.

A blogger azt mondja, kézi habverőt használt, amit semmiképp nem ajánl az elkészítéshez, mert bitang izomláza lett tőle. Javasolja, hogy inkább gépi habverőt, vagy tejhabosítót használjatok.

Hozzávalók:

  • 5 teáskanál instant kávé
  • 5 teáskanál kristálycukor
  • 4 teáskanál forró víz
  • (A pohár aljába tejszínhab.)

Bouvet videót is készített a procedúráról, amit Delux Caféblogján tudtok megnézni.

(Kiemelt kép: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top