Gasztro

30 perce van a vendégeknek a 3 kilós hotdog-szörnyre

Sokan még a körettel sem boldogulnak.

Sajátos kihívással csábítja a vendégeket az ausztrál Ninth Street étterem: jutalmat kap, aki 30 perc alatt az utolsó morzsáig eltüntetni az alábbi fotón is látható, három kilós hot dogot – írja a LadBible.com

Akad, akinek egyáltalán nem okoz problémát, hogy fél óra alatt befalja a kajahegyet, de sokan még a tálcára pakolt sült krumplit sem tudják ennyi idő alatt mind megenni.

A vállalkozóknak 50 dollárt, azaz bő 11 ezer forintot kell fizetnie az ételért, azonban, ha sikerül 30 perc alatt betermelni a teljes adagot, a pénzt visszakapják. Emellett, jár nekik egy azonos értékű utalvány, amelyet az étteremben fogyaszthatnak el, de kapnak egy pólót is, illetve a fotójuk felkerül az étterem dicsőségfalára is. 

Sajnos nem derül ki, hogy pontosan mit tartalmaz a tekintélyes kajaszörny, az étterem dolgozói szerint azonban akadt olyan vendégük is, aki azt állította, hogy húsz perc is bőven elég neki a három kilónyi étel elfogyasztásához, bár azt nem árulták el, végül sikerült-e ez a kétségtelenül nem túl egészséges mutatvány.

További kajaszörnyek az nlc-n:

Ingyen van a 3 kilós hot dog, annak, aki meg bírja enni

A 3 kilós hot dog elfogyasztása után valószínűleg így néznek ki a vendégek (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top