nlc.hu
Gasztro

Happy Meal

Frappáns módon veri át fiát az anya, hogy egészséges ételeket egyen

Egészséges ételek Happy Meal dobozban tálalva...

Egy anyuka Happy Meales gyorsételeknek álcázza kétéves gyermeke számára a kevésbé kedvelt, ám annál egészségesebb ételeket. Lauren Jorgensen, a New Yorki Long Islandről, elmondta, fia, Weston korábban mesés evő volt, de aztán nyűgössé vált, ahogy újabb és újabb ételeket próbáltak ki. „Még olyan ételeket is elutasított, amelyek régebben tetszettek neki” – mondta a leleményes anyuka.

Happy Meales dobozba tette az egészséges házikosztot az anyuka

Illusztráció: Unsplash

Hiába próbálta a zöldségeket, gyümölcsöket szórakoztató formában tálalni, a válasz mindig ugyanaz volt: 

Nem, nem akarom, mama.

A legtöbb gyerekhez hasonlóan Weston is „rántott csirke és sült krumpli”-gyerek lett. Az anyuka ráadásul fatális hibát követett el, amikor McDonald’s-ban vásárolt csibefalatokat gyerekének, aki innentől kezdve nem akart mást enni, csak Happy Mealt.

Jorgensennek azonban támadt egy mentő ötlete: úgy vágta fel az almát, ahogy a gyorsétterem, a csirkefalatokat pedig növényi műhúsra cserélte. Azóta Weston alig várja az ebédidőt!

Hasonló ötlete volt egy másik édesanyának is: csirkefalatokat és sült krumplit sütött otthon, majd régi mekis csomagolásba tette, és elfeledett játékokat pakolt mellé. 

(via)

Mekis kaja otthon? Miért is ne!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top