nlc.hu
Szabadidő

McDonald's menü házilag

Házilag reprodukálta a McDonald’s összes menüjét a karantén alatt

Egy karantén-kihívásban vett részt a brit apuka, amely során ismert gyorsétteremláncok menüit kellett a lehető leghitelesebben előállítani - otthoni körülmények között.
Jamie Rust - Fotó: LadBible

A nagy-britanniai Essex-ben élő Jamie Rust egy kerti kiegészítőkkel foglalkozó cég nemzetközi BBQ kihívásához csatlakozott, amelyben a résztvevőknek ismert gyorsétteremláncok menüit kellett otthon, házilag elkészíteniük. Lehetőleg úgy, hogy a reprodukció minél jobban hasonlítson az eredetire: mind kinézetben, mind ízben.

A 30 éves férfi a LADbible-nek elmondta, hogy nagy BBQ bajnok, és a műfajban szerzett rutinja a kihívás során igencsak komoly előnyt adott neki. A versenybe, és a McDonald’s ételek reprodukciójában éppen ezért vágott bele: nagyon szeret új BBQ-trükköket és módszereket kipróbálni.

Amikor a kihívást meghirdették, elindult bevásárolni, hogy minden alapanyagot megszerezzen, például a saját házi BigMac és halas szendvicséhez, továbbá forró almás táskájához. A csomagolásokat pedig a barátai segítettek neki előállítani, hogy a házi McDonald’s menü külsejében is minél hitelesebben nézzen ki.

Az apuka végül a menü 99 százalékát készítette el, és be is csomagolta McDonald’s-os csomagolópapírba, ahogy azt kell, és elmondása szerint amit ő alkotott, sokkal jobb lett, mint az eredeti, mert az ő alkotásai friss, szezonális alapanyagból készültek, összesen 18 órán keresztül.

Jamie végül magasan megnyerte a versenyt, szinte maximális pontszámmal, ami szerinte nem volt nehéz, mert mint mondja, jól ismeri a McDonald’s ételeit, miután a gyorsétteremlánc viszonylag gyakori látogatója.

Amire a karanténkonyha tanított:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top