nlc.hu
Gasztro

Steaket sütött a kenyérpirítóban

Steaket sütött a kenyérpirítóban, botrány lett belőle

Egy TikTok-felhasználó megmutatta, hogyan süti a steaket kenyérpirítóban, kiakadtak a kommentelők.
Steaket sütött a kenyérpirítóban, botrány lett belőle

A TikTokon van egy csomó hasznos háztartási trükk és konyhai tipp, de most egy olyan videó került ki a közösségi oldalra, ami kiverte a biztosítékot a netezőknél.

Az @itsmeju1iette nevű felhasználó azt mutatta be, hogyan lehet steaket sütni a kenyérpirítóban. Fogott két szép szelet marhahúst, berakta a pirítóba, majd a következő képen már azt látjuk, hogy a steakek megsültek.

A furcsa módszer nagyon elkeserítette a kommentelőket, mert szerintük képtelenség jól megsütni egy steaket a kenyérpirítóban, és a felvétel alapján elég rágós is lett. Volt, aki nem tudta eldönteni, melyik a nagyobb barbárság egy steakkel: kenyérpirítóba dugni vagy nyakon önteni egy jó adag bolti szósszal, ahogy az a videóban látszik.

A videót feltöltő lánynak nem ez az első ilyen akciója: korábban azt mutatta meg, hogyan lehet hajsütővel bacont sütni, szárítógépben virslit főzni, és teafőzőben fasírtot készíteni. Nyami!

(Kiemelt kép: TikTok/itsmeju1iette)

Inkább így süsd a steaket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top