Mikróban készült, ínycsiklandó tésztaétel Fördős Zétől

Mona | 2020. November 14.
A Konyhafőnök VIP műsorvezetője körözöttel töltött gnocchit készített, amit paradicsomragúval és zöldborsópürével tálalt. Mindehhez pedig csak mikrót használt!

A Konyhafőnök VIP pénteki adásában Fördős Zé először főzött a pultban. A séfek azzal bosszulták meg a műsorvezető korábbi szívatásait, hogy rezsót sem, sőt sütőt sem használhatott, csak és kizárólag két mikróval villanthatott egy tésztás főételt. Ugyanis tésztaételek elkészítése volt az első feladat a celeb versenyzők számára a második kötényszerző napon.

Fördős Zé is 60 percet kapott, ahogy a többi versenyző – Fotó: RTL Klub

Az édesapjával közös céget vezető Fördős Zén azonban nem fogott ki ez a feladat: egy espelette paprikás körözöttel töltött gnocchit készített, amit mikróban pirított dióval és mikróban szárított petrezselyemmel burkolt be. Ehhez egy rusztikus paradicsomragút tálalt zöldborsópürével. Tejfölpöttyökkel és friss fűszernövényekkel díszítette az ételt. 

Íme Fördős Zé tányérja – Forrás: A Konyhafőnök VIP – videó

Videón az elkészítés:

Egyszerű, de ízes étel. Tényleg nagyon finom lett. Menő vagy” – mondta Fördős Zének Sárközi Ákos a kóstolás után. Rácz Jenőnek is nagyon ízlett a kreatív, tésztás étel: “Az egészet bevágnám. Gratulálunk!” 

A Konyhafőnök VIP két sztárséfének nagyon ízlett Zé tésztaétele – Fotó: RTL Klub

Olvass még A Konyhafőnök VIP versenyzőiről az nlc-n!

Exit mobile version