nlc.hu
Gasztro

Meglepődtek a kaliforniai étterem tulajdonosai, amikor kamerán látták, mit művel a betörő

Meglepő dolgot tett az étterembe betörő rabló

Pénzt és elektronikai berendezéseket lopott, de közben időt szakított valami másra is.

Még a futár autóját is ellopta az az ismeretlen, aki körülbelül egy hete tört be egy a kaliforniai Fullertonban található Big Slice Pizza nevű étterembe – értesült a Fox News

Az elkövető pénzt, elektronikai eszközöket és több doboz sört lopott el az étteremből, majd a házhoz szállításhoz használt autót is ellopva távozott. 

A biztonsági kamera azonban rögzítette a történteket, így a rendőrök és az étterem tulajdonosai is alaposan meglepődtek, amikor megnézték a felvételt. A képsorokról ugyanis kiderült, hogy a bűnöző, aki közel két órát töltött az étteremben, időt szakított rá, hogy süssön magának egy pizzát

A kamera felvételein látni lehet, ahogy a betörő épp a pizzatésztából kanyarít le egy jókora darabot, sőt, még az is látható, hogy nagyon kedvesen gondolt a higiéniára és gumikesztyűben készítette az ételt. 

„Tizenhét éve vagyok a szakmában, ez az első alkalom, hogy ilyesmi történt” – mondta a Fox Newsnak nyilatkozva Rafael Calles, a Big Slice üzletvezetője, hozzátéve, hogy a betörés komoly bevételkiesést okozott, hiszen hosszabb időre be kellett zárniuk, amíg tartott a nyomozás. 

A pizzasütő rablót azért „kicsit viccesnek” találta az étterem vezetője.

További botcsinálta rablók az nlc-n:

Meglepő dolgot tett a rabló a pizzériában

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top