nlc.hu
Gasztro

2400 dolláros borravaló

Több mint 700 ezer forintnyi borravalót kalapoztak össze egy egyedülálló anyukának

Amikor egy idahói házaspár megtudta, hogy a helyi étterem egyik pincérnője három állást vállalt, hogy gondoskodni tudjon két kicsi gyermekéről, azonnal a segítségére siettek, és barátaikat bevonták.

Michael és Kelly Wolsten egyik hétvégén ellátogatott az egyik helyi étterembe az idahói Coeur d’Alene városában. Kiderült, hogy a pincérnő, aki kiszolgálta őket, egyedülálló édesanya egy négyéves és egy ötéves gyermekkel, és három munkahelyen dolgozik, hogy gondoskodni tudjon a családjáról.

A házaspár szeretett volna segíteni neki így az ünnepek előtt, ezért úgy döntöttek, a Facebookon gyorsan közzétesznek egy felhívást, hogy akinek van kedve, szálljon be a borravalóba, amit majd a vacsora végén adnak

Több tucatnyian ajánlották fel a segítségüket, és végül 2400 dollár (kb. 700 ezer forintnyi) jatt gyűlt össze. A pincérnő pedig könnyekig meghatódott, amikor megtudta, hogy milyen nagylelkű volt a házaspár, illetve a barátaik, írja a Fox News.

Borravaló

Fotó: Pixabay

Nagylelkű vendégek jattjai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top