nlc.hu
Gasztro

Megérkezett a whisky-ízű fogpiszkáló

Forradalom: itt a whisky-ízű luxusfogpiszkáló!

Itt a tökéletes mód arra, hogy élvezd egy jó whisky ízét anélkül, hogy innál belőle.

Manapság már nem könnyű igazán eredeti és jópofa ajándékokat találni, amivel még örömöt is okozhatunk, de most itt van egy: a whisky-ízű fogpiszkáló. A fehér nyírfából készült fogpiszkáló pálcikákat a Daneson gyártja, ráadásul különféle ízekben kapható. A jó minőségű fából készülő pálcikákat nemes egyszerűséggel kicsit megáztatják a minőségi whiskyk hordójában, és így érik el a kívánatos aromát – derül ki az odditycentral.com cikkéből.

A csontfehér pálcikák hegye egy kicsit sötét, és csomagban egy ízléses műanyag fiolában (egy fiola 12 fogpiszkálót tartalmaz) kaphatjuk őket kézhez, a fiolákat pedig sokfajta díszdobozban vásárolhatjuk meg, mivel a terméket elsősorban ajándéknak szánják. A vásárlók beszámolói szerint az ízélményt gyorsan megkapjuk a különleges fogpiszkálótól, viszont az íz hamar elszáll, szóval nem élvezhetjük a finom whisky aromáját hosszan azáltal, hogy mondjuk percekig piszkálgatjuk a fogunkat. Hozzá kell tenni: akadtak vásárlók, akik egyáltalán nem voltak elégedettek az élménnyel. A termék luxus mivolta nemcsak a csomagolásában, hanem az árában is visszaköszön: egy két fiolát, vagyis 24 fogpiszkálót tartalmazó dobozt 28 dollárért, vagyis nagyjából 8-9000 forintért vásárolhatunk meg.

Jöhet még egy kis luxus?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top