nlc.hu
Gasztro

Gyomirtó a borosüvegben

Tragédiába torkollott a mulatozás, gyomirtót kapott a vendég

Az újévi ivászat során a férfi egy kék folyadékkal teli borosüvegből ivott. Kiderült, hogy gyomirtó volt.

Az orosházi kórházból értesítették a békési rendőröket, hogy életveszélybe került egy beteg, aki valamilyen kék színű folyadékot ivott. Kiderült, hogy a férfi egy orosházi tanyán vendégeskedett, s az ott élő pár nő tagjának régi ismerőse volt. A kék színű folyadék gyomirtó volt – írta meg az esetet a 24.hu.

Gyomirtó volt a boros üvegben

Képünk illusztráció (Unsplash)

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő szilveszterezni hívta meg a férfit, aki végül több napig maradt. A nő élettársával elvégezték a ház körüli munkákat és közben italoztak. Miután a pálinka és a sör is elfogyott, házigazda január 3-án elővett két borosüveget, és mondta a vendégnek, hogy válasszon, melyikből kér. Amikor azonban a férfi beleivott az általa kiválasztott folyadékba, azonnal mondta, hogy nagyon rossz ízű, és többet nem is kért belőle – részletezi a lap.

Később rosszul lett és bevitték a kórházba, ahol napokkal később életét vesztette. A házigazda elmondta, hogy egy szemetes mellett az utcán találta az üveget, amely csak egy műanyag dugóval volt lezárva. Úgy kínálta meg belőle a vendégét, hogy nem nézte meg, mi van benne. Az igazságügyi szakértői vizsgálat eredménye szerint a palackban totális gyomirtó volt, s ez a vegyszer okozta a férfi halálát.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top