nlc.hu
Gasztro

Szakácskönyv a macskaeledelek emberi megfelelőiről

A macskaimádat új szintje: egyél cicakajához illő vacsorát!

Szó szerint együtt étkezhetsz cicáddal ezzel a lenyűgöző (?) szakácskönyvvel.
Macskaelede ihlette vacsora

Szenzáció: megjelent a szakácskönyv, amely a cicakaják emberi megfelelőit taglalja, hogy (kis túlzással) ugyanazt ehesd, mint kedvenced! Ne, kérlek, ne szaladj el, ez az egész nem is akkora baromság, mint amilyennek hangzik, és nem, nem arra akarunk rávenni, hogy macskakaját egyél. Sőt.

A Purina piacra dobta a Fancy Feast termékcsaládot, amely, ahogy a neve is mutatja, egészséges, tartósítószerek és ízfokozók nélkül készült, húst, vitaminokat és köretet (például rizst) tartalmazó macskaeledel. Ránézésre is olyanok, mint amit akár ember is ehet. Nyilván ezen buzdult fel a cég, amikor félig-meddig vicces marketingakcióként összehoztak egy rövid, mindössze 15 oldalas és 12 egészséges receptet tartalmazó szakácskönyvet, hogy, ha a macskát nem is ülteted az asztalhoz, hogy egyen veled, legalább nagyjából ugyanazt edd, mint éppen ő, és ezzel is közelebb kerülhess hozzá. (Legalábbis a fejedben.)

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a Fancy Feast csak háromféle eleséget jelent, azaz minden egyes macskaeledelre négy-négy emberi étel jut. Ettől függetlenül cuki kezdeményezés, főleg, hogy a könyvecsként ingyen le lehet tölteni, mindenki megnézheti tehát, szüksége van-e ilyesmire.

Forrás: Design Taxi

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top