nlc.hu
Gasztro

Kovászos uborkás koktéllal támad egy italgyártó

Április tréfának indult a kovászos uborkás koktél, de valósággá vált

Alkoholos, szénsavas, kovászos – mi kell még?

Bár a kovászos uborka levét sokan szeretik, nagy hőségben kiváló szomjoltó, azért szénsavval és alkohollal kombinálni elég meredek ötletnek tűnik. Nem véletlen, hogy tavaly április elsején még csak viccnek szánta a BrüMate nevű cég, hogy Instagram-oldalukon közzétették legújabb dobozos frissítőjük, a kovászos uborka ízesítésű, úgynevezett hard seltzer szeszesitaluk fotóját.

Most a Food And Wine számolt be róla, hogy a cég rajongói ennek ellenére komolyan vették a viccelődést, ugyanis több mint tízezren iratkoztak fel a BrüMate levelezőlistájára, és folyamatosan azzal bombázták a vállalatot, hogy mikor kóstolhatják meg végre a kapros ízesítésű üdítőt.

Kapros koviubi-koktél lehet a nyár üdítőszenzációja

Vajon mit szól majd a közönség a kovászos uborkás koktélhoz? (Fotó: Getty Images)

A BrüMate végül engedett a nyomásnak és a Crook & Marker nevű alkoholos italgyártóval szövetkezve megvalósította az áprilisi tréfának szánt italt.

Az 5 százalékos alkoholtartalmú Afternoon Dillight nevet viselő koktél idén nyáron jelenik meg, az érdeklődőknek azonban résen kell lennie, ugyanis mindössze tízezer, 12 dobozt tartalmazó csomagot gyártanak a kovászos uborkás koktélból. Aki biztosra szeretne menni, az már most feliratkozhat a cég weboldalán egy VIP-listára. Az ígéret szerint a VIP-vásárlóknak hamarabb nyílik majd lehetősége vásárolni a különlegességből.

Korábban egy amerikai sörfőzde próbálkozott már egy kapros sörrel, amelynek akkor szintén az Afternoon Dillight nevet adták.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top