nlc.hu
Gasztro

Karácsonyt tart júniusban az angol Aldi hálózat

Az Aldiban már júniusban karácsony lesz, legalábbis Angliában

Arról egyelőre nincs információnk, hogy az Aldi hálózat júniusi karácsonyozásából a magyar boltjaikban is láthatunk-e valamit, de az biztos, hogy az angliai magyarok már júniusban kaphatnak náluk karácsonyi termékeket.

Junemas. Így nevezik az angliai Aldi hálózat június 21-én induló karácsonyi akcióját, amiben már a nyáron megidézik a karácsony szellemét. Miközben a legtöbben azon gondolkodunk, hogy mikor húzhatunk végre fürdőruhát, az angol Aldi karácsonyi termékeket helyez a polcaira. A baconba csavart sertéshústól kezdve a mince pie-ig (egy édes piteféle) számos termék kerül a polcokra. A Junemas koncepció lényege, hogy tavaly karácsonykor a pandémia miatt sokan nem találkozhattak a családtagjaikkal, és így van lehetőségük e termékek segítségével bepótolni az elmaradt karácsonyt – írja a LadBible.

Aldi áron is várja a karácsonyt

Az Aldi nyáron is várja a karácsonyt

Az Aldi leginkább angolos karácsonyi ételekkel rukkol elő, vagyis jöhet a pulykaburger, a baconbe csavart frankfurti és társai. Bár az ötlet elég radikálisnak hangzik, valójában nem az: az ausztrálok például minden évben csinálnak valami hasonlót, és annyira sikeres a koncepció, hogy a karácsonyi ételek kifejezetten jól fogynak náluk a nyár közepén. Mi is beszámoltunk már arról, hogy több magyar háztartásban még júliusban is áll a karácsonyfa, szóval elképzelhető, hogy nálunk is működne a koncepció. 

Olvasgass karácsonyi ételekről májusban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top