nlc.hu
Gasztro

Vilmos és Katalin beállt a konyhába Skóciában

Vilmos herceg és Katalin hercegné beállt tésztát gyúrni Skóciában

Az uralkodó pár első közös skóciai kirándulásán nemcsak a konyhába állt be: bőven szerveztek nekik programokat.

Láttad már Vilmost és Katalint tésztát gyúrni? Ha nem, itt a nagy alkalom. Ugyanúgy csinálják, mint te vagy én, azzal az apró különbséggel, hogy őket ilyenkor emberek hada veszi körbe, és a tésztagyúrásra kamerák és fényképezőgépek kereszttüzében kerül sor – derül ki az RTL Klub Híradójának felvételéből.

A saját YouTube-csatornával rendelkező uralkodói pár most először utazott el együtt Skóciába, és mivel náluk a kirándulás nem pont azt jelenti, mint egy átlagos állampolgárnál (láblógatás, városnézés, éttermezés satöbbi), jó néhány szervezett programon vettek részt. A főzés/sütés mellett helyi fiatalokat is meglátogattak, és még egy élőzenés előadásra is szakítottak időt. Táncra azért nem perdültek, de a zenészekkel egy közös fotóra azért teremtettek alkalmat. A pár csütörtökig tartózkodik Skóciában, és arra a helyre is ellátogatnak majd, ahol húsz évvel ezelőtt először találkoztak.

A brit királyi családról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top