nlc.hu
Sztárok

Katalin hercegné kék ruhában

Mintha Diana kék ruháját vette volna magára Katalin hercegné

Elragadóan festett Katalin hercegné a kék ruhájában, és nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, honnan olyan ismerős ez a blézer-szoknya együttes.

Számtalanszor előfordult már, hogy Katalin hercegné és Diana hercegnő megjelenését összehasonlították, és bár néha egészen erőltetett volt két hasonló árnyalatú ruha miatt rázendíteni, hogy Katalin megidézte az anyósát, ezúttal nem erről van szó. Tény, hogy Diana ruhakollekciója több palotányi gardróbot meg tudna tölteni, éppen ezért óhatatlan, hogy Vilmos herceg feleségének is legyen mondjuk egy kockás kabátja (mint a britek többségének), de ez a kék szett mintha tényleg Diana szekrényéből került volna elő, és egy kis ráncfelvarráson esett volna át. 

Vilmos herceg pénteken utazott Skóciába, Katalin hercegné hétfőn ment utána

Vilmos herceg pénteken utazott Skóciába, Katalin hercegné hétfőn ment utána (Fotó: Jane Barlow – Pool / Getty Images)

A hercegi pár jelenleg Skóciában tartózkodik, Vilmos herceg már péntek óta és több hivatalos találkozón is részt vett, a felesége pedig később utazott utána. Több beszédet mondtak, ellátogattak jótékonysági szervezetekhez, és ezúttal sem volt hiány a hercegné megjelenését méltató cikkekből. Szó, ami szó, a kék összeállítás valóban jól állt neki, és éppen akkora sikert aratott, mint annak idején Diana hercegnő egy gyakorlatilag ugyanilyen ruhában. 

Katalin hercegné a skóciai látogatáson viselt ugyanolyan arany gombokkal díszített kék blézert és hozzá illő rakott szoknyát, mint anyósa 29 évvel korábban
Megnézem
Összes kép (3)

 

 

Királyi öltözékek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top