nlc.hu
Gasztro

Csirkehúst adott a vegetariánusnak a McDonald's

Elkeverte a rendelését a Meki, életében először csirkét evett a skót vegetariánus

Az első falat után hányni kezdett és elsírta magát a skót vegetariánus, miután kiderült, hogy véletlenül csirkehúst adtak neki a McDonald’s gyorsétteremben.

„Kórházba is kerülhettem volna” – mondta a 26 éves Charlotte Sunshine, akinek a barátja egy deluxe vegetariánus menüt rendelt házhoz a Mekiből. Az egész élete során vegetariánus étrendet követő Charlotte menüjébe aztán a vega szendvics helyett egy csirkés szendvics – sajnos nem az állatmentes verzió –  került, amit csak azután vett észre, hogy megtörtént az első harapás – írja a 24.hu.

Csirkehúst adott a vegetariánus vendégnek a Meki (fotó: Pixabay)

Csirkehúst adott a vegetariánus vendégnek a Meki (fotó: Pixabay)

A zavart az okozta, hogy a csomagolásra az volt írva, amit rendeltek. Sunshine az esetet traumatikusan élte meg, a hányás után hosszú ideig sírt, fizikai rosszullétet érzett és még másnap is gyomorbántalmakkal küzdött. A kiakadása érthető, ha belegondolunk, hogy egy gyorséttermi dolgozó hanyagsága miatt szegte meg a fogadalmát, hogy egész életében nem fog húst enni. A gyorsétterem elnézést kért a tévedését és visszafizették neki a menü árát, de Sunshine szerint ez édeskevés, hiszen ez az ő életében olyasmi, mint mások számára a vallási meggyőződés. Úgy gondolja, hogy a tévedés hatására akár allergiás reakció is felléphetett volna nála. Úgy gondolja, soha többé nem fog McDonald’s ételt enni. Igaza van, hiszen már létezik “véres” vegánburger is jobb helyeken.

Néhány vegetariánus recept, ha főzni támad kedved:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top