nlc.hu
Gasztro

Napokig szörnyű bűz terjengett a házukban

Napokig nem jöttek rá, miért van szörnyű bűz a házukban. Te észreveszed?

A házaspárnak napokig fogalma sem volt, miért van büdös a házukban, aztán végül megtalálták a bűz forrását.

Tatyana Trachishina a TikTokon számolt be arról, hogy egyszer csak borzalmas szag kezdett terjengeni a házukban, de hiába forgatták fel a lakást, egyszerűen nem jöttek rá az okára.

A szag napokon keresztül megkeserítette a mindennapjaikat, végül a nő férje küldött egy képet az egyik konyhafiók tartalmáról, hogy meglelte a bűz forrását. Te észreveszed?

Fagyasztott húsgolyó a fiókban

Észreveszed, mi nem illik a fiókba? (Forrás: TikTok/tik_tat)

Bizonyára kiszúrtad a fotón, hogy valamiért a fiókba került egy zacskó felbontott, fagyasztott húsgolyó, és természetesen onnan áradt az orrfacsaró szag. A képen ráadásul az is látszik, hogy a szépen bepakolt nejlonzacskók, alufólia és folpack mellett a fagyasztott húsgolyók is egy gondosan lecsipeszelt zacskóban indultak rothadásnak a fiókban. Vagyis azzal nem vádolhatjuk a családot, hogy őskáosz uralkodik a konyhájukban. 

Persze hasonló figyelmetlenség mással is előfordult már, a kommentelők beszámolói alapján volt, aki a kenyeret a hűtőben, a sajtot a kamrában találta meg, egy másik hozzászóló pedig a hűtőláda mögött bukkant egy – valaha fagyasztott, de azóta – kiolvadt csirkére.

(24.hu)

(Kiemelt kép: Getty Images)

Még több orrfacsaró történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top