nlc.hu
Gasztro

Levágott emberi ujj a hamburgerben

Rémálomba illő dolgot talált a hamburgerében

Egy levágott emberi ujj került a hamburgerbe egy bolíviai gyorsétteremben, a vendég rá is harapott.
Emberi ujj a hamburgerben

Valószínűleg nem fog egyhamar hamburgert rendelni az a bolíviai nő, akivel sokkoló dolog történt az egyik gyorsétteremben.

Estefany Benitez az egyik kedvenc helyén, a Santa Cruz de la Sierra városában található Hot Burgerben evett szeptember 12-én, amikor egy rágós falatra harapott rá. Amikor jobban megnézte, akkor vette észre, hogy egy levágott emberi ujj került a hamburgerébe.

A fiatal nő kitakarás nélküli fotót is posztolt a Facebookra a levágott ujjról, aki bírja az ilyesmit, ezen a linken tudja megtekinteni, de a képet csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Miután Benitez felocsúdott a megdöbbenésből, szóvá tette az esetet az üzlet egyik vezetőjénél. Az illető elmondta, hogy az ételeket nem helyben rakják össze, hanem előre elkészítve érkeznek. Azt is mondta a nőnek, hogy mondja el, mit akar, és megadják neki.

Miután a poszt futótűzként terjedt a neten, megszólalt a gyorsétteremlánc képviselője is az ügyben, és közölte, hogy az egyik alkalmazottjuk a hús előkészítése közben levágta a mutatóujja egy részét, ez került bele Benitez hamburgerébe. Mindezt megerősítette a rendőrség is.

Az éttermet az eset után bezárták, és várhatóan bírságot szabnak ki rá.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Facebook/Estefany Benitez)

Még több gusztustalan hamburger:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top