nlc.hu
Gasztro

Muri Enikő megbukott konyhafőnökként

Rácz Jenő hatalmasat csalódott Muri Enikőben: „Nagyon-nagyon mérges vagyok”

Durván leszidta a musicalszínésznőt A Konyhafőnök VIP keddi adásában.

A Konyhafőnök VIP középdöntőben már egyre nagyobb a tét, a csapatban főzés pedig rátesz még egy lapáttal. A piros trió korábbi konfliktusai megalapozták a második középdöntős nap kezdeti hangulatát.

Rácz Jenő

Rácz Jenő és csapata két tagja, Rába Timi (k) és Muri Enikő (j) (Fotó: Sajtóklub)

A második feladatnál – amelynek során a piros csapatnál Muri Enikő volt a konyhafőnök – tökfélékkel és különböző narancssárgára hangolt hozzávalókkal kellett dolgozni. Rácz Jenő csapatában – Rába Timi, Muri Enikő és Nagy Sanyi között – azonban továbbra sem ment olajozottan a csapatmunka.

A tányérok értékelésekor Rácz Jenő kiakadt a csapata teljesítményén, különösen Muri Enikő konyhafőnökként nyújtott teljesítményét kritizálta. „Egymillió példa van arra, hogyan lehet jó konyhafőnöknek lenni, abból csak egyet kellett volna használni, és sajnos nem sikerült. Nagyon-nagyon mérges vagyok, pont azért, mert tök jók az ízek. Bíztam benned, ennek ellenére szerintem az elmúlt feladatok legrosszabb tányérjait kaptuk. Nincsen készen semmi, nagyon hiányos a tányér és én szomorú vagyok” – jelentette ki a sztárséf.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top