nlc.hu
Gasztro

Tortafújás közben gyulladt fel a haja

A helyzet, amit sosem akarsz átélni: egy amerikai nőnek tortafújás közben gyulladt fel a haja

Ezzel a nővel megtörtént legtöbbünk rémálma: a felgyulladt haj parája.

A hatgyermekes anya, Ana Oosterhouse épp egyik fiával, Hunterrel tartott közös szülinapi bulit a Utah állambeli Ogdenben, amikor lángra kapott a haja.

gyertyafújás, baleset, anya

Fotó: YouTube

Az ügyvédként dolgozó nő épp lehajolt, hogy elfújja a gyertyákat, amikor az előrebukó haja pillanatokon belül lángra kapott, a tűz villámgyorsan elterjedt az arca jobb oldalán. A jelenlévők sikoltozva siettek a lángok eloltására, és szerencsére a hatalmas ijedtségen túl Ana nem szenvedett maradandó sérülést, bár a haja, a szemöldöke és a szempillája leégett, és az arcán is enyhe égési sérülések keletkeztek.

Nem olyan rég hasonló módon járt Nicole Richie is, amikor a negyvenedik születésnapján próbálta elfújni a gyertyákat. 

A hajbakik vonatán úgy látszik, nincs fék. a múlt héten például újra előkerült az az amerikai nő, aki tavasszal egy brutál erős ragasztót fújt a frizurájára hajlakk helyett, amit egy hónapig nem tudott lerobbantani a fejéről,  és végül egy fájdalmas orvosi procedúra segítségével szabadították meg a ragasztósisaktól. A legutóbbi húzása pedig az volt, amikor a gyógyulófélben lévő haját otthon befestette, mire az csomókban kezdett el hullani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top