nlc.hu
Gasztro

Egy almacsutka miatt áll a bál a Farm VIP-ben

Egy almacsutka miatt áll a bál a Farm VIP-ben – Gyepes Gábor nekiment Oláh Gergőnek

Oláh Gergő stílusosan a profilképét is almacsutkára változtatta.

Az utóbbi pár napban egyre nőtt a feszültség a Farm VIP-ben: Gyepes Gábor visszatért a versenybe, de a feleségével együtt úgy érezték, hogy őket kizárják a többiek és a csapaton belül egy kétszemélyes csapatot alkotnak. Többször is összeszólalkoztak Oláh Gergővel, akit azért kritizáltak, mert szerintük rendetlen, nem mosogat el maga után és az almacsutkát is az asztalon hagyta. Az énekes a Farmgyűlésen elmondta, ha ezt a szemébe mondják neki, akkor változtatott volna rajta.

Gyepes Gábor a szavazatánál is többször elmondta, hogy Gergő mocskot hagy maga mögött és őt ez nagyon zavarja, illetve az is elhangzott, hogy ők még mindig sárga csapatként tekintenek magukra és mindenkit kizárnak.

oláh gergő és gyepes gábor vitája

Oláh Gergő és Gyepes Gábor vitája (Fotó: TV2)

Oláh Gergő a végén csak annyit mondott: „Mocskos vagyok” – majd lezárta a vitát azzal, hogy ő ezt nem szeretné kommentelni. Végül az énekes párbajra hívta a korábbi focistát, akivel szemben alulmaradt, így távozni kényszerült a versenyből, de így is hazavitt 1 millió forintot. Az adás után Gergő megváltoztatta a profilképét, stílusosan egy almacsutkára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top