nlc.hu
Gasztro

Rába Timi kiakasztotta Rácz Jenőt

„Mi a franc történik itt?!” – Rába Timi kiakasztotta Rácz Jenőt

Rába Timi volt a pirosak vezetője A Konyhafőnök VIP-ben, de káosz lett úrrá a csapatán.
Rába Tímea A Konyhafőnök VIP-ben

A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásában éttermi hangulat várta a stúdióban a nyolcfős középdöntős mezőnyt. Újra csapatban, ezúttal 4-4 fős brigádban küzdöttek meg a kékek és a pirosak.

Az egyik konyhafőnök a pár hónap alatt nagyon sokat fogyó Rába Timi lett, ám vezetése alatt káosz lett úrrá a pirosakon. Ő maga sem tudta, hol áll a feje, saját bevallása szerint nem volt teljes mértékig tisztában a feladatokkal, és elveszett a nagy nyomásban.

Amikor Rácz Jenő ránézett, hogyan áll a csapat, egyértelmű vált, hogy teljesen szétestek a pirosak, Timi pedig egyáltalán nem tartja irányítása alatt a többieket.

„Mi a franc történik itt?!” – fakadt ki Rácz Jenő, amikor észrevette, hogy Tóth Vera olyan elemen dolgozott hosszú percekig, aminek nem is kellett a tányérra kerülnie.

Végül a zsűri döntése alapján Rába Timi hagyta el a konyhát, számára befejeződött a Konyhafőnök VIP és a küzdelem a 10 millió forintért. Már csak egy középdöntős nap áll a versenyzők rendelkezésére, hogy befőzzék magukat a döntőbe!

(Kiemelt kép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top