nlc.hu
Gasztro

Ez az étterem 13 és fél másodperc alatt kiszolgál

Ebben a mexikói étteremben 13 és fél másodperc alatt kapod meg a rendelésed

A pincérek egymással versenyezve találták ki a különleges felszolgálási módszert. A teljesítményük Guinness-rekordot ért.
Mexikói kaja

A mexikói Karne Garibaldi étterem 1996 óta tartja a világ leggyorsabb éttermének rekordját, hiszen a rendelés leadása után mindössze 13 és fél másodpercnek kell eltelnie ahhoz, hogy az étel az asztalunkon találja magát. A mexikói konyhára jellemző, hogy az ételek lassú tűzön, órákon át készülnek, viszont amikor már kész vannak, előre bekészítve lehet felszolgálni őket, ezért is tud az étterem ennyire gyors lenni. Persze ez azért még önmagában kevés: a pincérek egymással versenyezve alakították ki, hogy a Karne Garibaldiban a felszolgálás ennyire gyors legyen – írja az Oddity Central.

Persze a 13 és fél másodpercet nem sikerül minden egyes esetben tartani, de azt biztosan vállalni tudják, hogy minden vendégük egy percen belül ételhez jut náluk. Az étteremvezető szerint a konyha és a felszolgálók zökkenőmentes együttműködésén múlik, hogy ennyire gyorsak tudnak lenni. Az évek során más éttermek már próbálták elvenni tőlük a világrekordjukat, de még senkinek sem sikerült. És mindezt úgy csinálják, hogy nem is náluk dolgozik a világ leggyorsabb pincére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top