nlc.hu
Gasztro

Emberkísérlet: csak nyers húst eszik egy férfi

Emberkísérlet: csak nyers húst eszik ez a férfi, kíváncsi, meddig bírja

Már több hete él ezen a furcsa étrenden, és egyelőre még kitart.

Egy férfi nagyon bizarr emberkísérletbe kezdett, hogy kiderítse, meddig képes nyers húson, illetve más állati eredetű táplálékon, például nyers tojáson és tejen élni. Instagram-oldala szerint elég jól bírja, most tart a 77. napnál. Persze voltak nehezebb időszakok, kellett idő a szervezetének ahhoz, hogy hozzászokjon a nem mindennapi étrendhez, ami valljuk be, már csak élelmiszer-biztonsági szempontból is hordoz magában némi veszélyt.

A váltás egyébként azért is megdöbbentő, mert a férfi körülbelül 10 évig vegán volt, igaz, később visszatért a húsevéshez. És hogy miért döntött úgy, hogy már a főzéssel, sütéssel sem bajlódik? Szöget ütött a fejében az, hogy az ember az egyetlen élőlény a Földön, akinek meg kell főznie vagy sütnie az ételét, mielőtt elfogyasztja. Hozzátette, azért nem csak nyers húson és tojáson, no meg tejen él, ha például megkíván egy burritót, akkor enged a kísértésnek.

Nyers hús

Fotó: Pixabay

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top