nlc.hu
Gasztro

Követői szerint Nigella Lawson nyers húst tálalt fel

Kiakadtak a követői Nigella Lawsonra, szerintük nyers húst tálalt fel

Ahogy sok más konyhaceleb, Nigella Lawson is rengeteg ételfotót posztol. Követői szerint a legutóbbi vacsorájával túlzásba esett, és gyakorlatilag nyers húst tálalt fel.
Nigella Lawson

A steakimádók is megosztottak abban, hogy mennyire kell átsütni egy ilyen húst, bár az tény, hogy az igazi ínyencek leginkább véresen szeretik. Közéjük tartozik a brit főzős celebek nagyasszonya, a 62 éves, de továbbra is szenzációs formában lévő Nigella Lawson is, aki egy Aberdeen Angus tomahawk steakkel próbálkozott a serpenyőjében. A húst zöld szósszal, újburgonyával és salátával tálalta, és erről lőtt is egy fotót az Instagram-oldalára, ami beindította a lavinát – írja a LadBible.

A követői szerint ez a hús nem rózsaszín, hanem még vörös, és volt, aki azt is megjegyezte, hogy szinte hallja a marha bőgését a tányérra nézve. Nigella-t ez láthatóan nem zavarta, a posztja szerint jót vacsoráztak belőle, a maradékot pedig szendvicskészítésnél használta fel. Volt olyan kommentelő, aki megjegyezte, hogy alig várja, hogy megsütve is lássa az ételt, de a leggonoszabb hozzászólás az volt, amelyik megjegyezte, hogy ezt az állatot egy jó állatorvos még meg tudná menteni. Te megkóstolnád Nigella étkét, vagy szerinted is sütni kéne még egy kicsit?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top