nlc.hu
Gasztro

A boltok nyitvatartása május 1-jén

Május 1.: így lesznek nyitva a boltok vasárnap

A legnagyobb boltláncok zárva tartanak május 1-jén, de lesznek olyan üzleteket, amelyek kinyitnak vasárnap.
Az Orion elnevezésû vegyes diszkont üzlet az 1938-1941 között, fõvárosi kislakásos lakótelepként épült Pongráctelepen, a X. kerület, Kõbánya Laposdûlõ városrészében

Vasárnap lesz május 1-je lesz, ami amellett, hogy anyák napja, piros betűs ünnepnap is, ezért a legnagyobb boltláncok üzletei nem nyitnak ki. A Napi.hu összeszedte a boltok május 1-jei nyitvatartását.

Az Aldi, az Auchan, a Lidl, a Penny Market, és a Tesco boltjai zárva lesznek, ahogy a Spar-üzletek többsége is. Utóbbinál lehetnek kivételek, ezért érdemes a boltlánc üzletkeresőjében ellenőrizni az adott egység nyitvatartását.

A CBA, a Coop és a Reál boltjai közül is lehetnek olyanok, amelyek kinyitnak május 1-jén, ezeknél is ajánlott előre megnézni, hogy melyiknél hogyan alakul a nyitvatartás.

Ünnepnapokon jellemzően a kisebb üzletek, hálózatok vannak nyitva, és azok a boltok, amelyek nonstopként működnek. Biztosan nyitva lesznek a fővárosi Manna és Roni üzletek, országszerte pedig a benzinkutakon található boltok.

A dohányboltoknál a tulajdonos döntésétől függ, kinyitnak-e vasárnap, a trafikkereső segíthet találni egy nyitva tartó egységet.

A patikák többsége zárva lesz, de a gyógyszertár-keresőben meg lehet nézni, melyek nyitnak ki május 1-jén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top