nlc.hu
Gasztro

Stahl Judit a testmozgásról

Stahl Judit: „Nem harcoltam magam ellen, elfogadtam, hogy ilyen vagyok”

Alapvetően nem rendelkezik jó genetikával, de tesz azért, hogy formában maradjon.

Stahl Judit mindig tökéletes külsővel pózol a címlapokon, de ezért nagyon sokat tesz. Sokat sportol, odafigyel az táplálkozásra és van még egy kis titka – erről mesélt a Story magazin diéta különszámában.

Stahl Judit

Fotó: Smagpictures

„A kövérnek nem a vékony az ellentéte, hanem az egészséges. Igen, a kor előrehaladtával jönnek a kilók is, gyakran hallani középkorú nőktől: ’Hízom, mert lelassult az anyagcserém.’ Ez egyszerűen nem igaz. Nem az anyagcsere lassul le, az izmok épülnek le, aminek a következménye az anyagcsere lelassulása. Mit lehet ellene tenni? Sportolni, sportolni és sportolni. Én hetente hatszor egy-másfél órákat mozgok” – mondja Judit. 

„Ha nincs, először azzal foglalkozzon. Hajdan én is vágytam rá, hogy magas, sudár, karcsú, hosszú combú nő legyek, de a genetikám, a felmenőimtől örökölt alkatom ezt nem adta meg. Nem harcoltam magam ellen, hanem elfogadtam, ilyen vagyok. Amikor bekerültem a Tények műsorába, és rádöbbentem, hogy nekem este tizenegykor is topon kell lennem, rájöttem, ezt csak úgy tudom elérni, ha egyrészt sportolok, másrészt ha délutánonként fél órát alszom. Ezt 26 éves korom óta tartom” – állítja a gasztroguru.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top