nlc.hu
Gasztro

Kim Kardashian és a csukott szájú húskóstolás

Kim Kardashian „vegán hús” reklámja egy kicsit mulatságosra sikerült

Az influenszerek influenszere, Kim Kardashian lett a világhírű vegán műhúsgyártó, a Beyond Meat (úgynevezett) vezető íztanácsadója, de a reklámvideója hagyott kérdéseket a közönségben.
kim kardashian

A Beyond Meat növényi alapú húsutánzatai letarolták a piacot. Jelen vannak vegán „hamburgerhús” pogácsákkal, darált „hússal”, „húsgolyókkal” és süthető „kolbásszal” a vendéglátásban és az élelmiszerboltok polcain egyaránt, termékeik már Magyarországon is elérhetők.

A műhúsgyártó Kim Kardashiant kérte fel vezető íztanácsadónak (chief taste consultant), aki bár köztudottan eszik húst, elmondta az influenszerek szokásos mondatait, miszerint nagyban inspirálja őt a cég küldetése, és a termékekkel nem csak magunknak teszünk jót, hanem a bolygónknak is. A darázsderekú Kim Kardashianról tudható, hogy bár régen húsalapú fehérjediétákkal fogyott, egy ideje igyekszik minél több növényi alapú ételt fogyasztani.

„Azért csatlakoztam hozzájuk, hogy segítsem őket a legnagyobb értékemmel… az ízlésemmel.”

Az Instagramon közzétett reklám azonban egy kissé megmosolyogtatóra sikerült. Az őszesre szőkített hajú, örmény származású szépség egy laborszerűen letisztult konyhában kóstolja a műhústermékeket, de ez bizony nem az az ízes falatozás, ahogyan az a földi halandók körében zajlik.

Tény, hogy élő ember hamburgert, chicken nuggets-et és sült kolbászt nem kóstolt még ilyen patikatisztasággal.

A Beyond Meat vezető íztanácsadójának szerepében debütáló Kardashian hibátlan sminkjére nem került szaft vagy morzsák. Sokan szóvá tették, hogy a felvétel agyon van vágva, tehát nem folyamatában látjuk a reklámcélú falatozást. Az ételeken nincsenek harapásnyomok, a félbevágott hamburger geometriai tökéletességében marad a „harapás” után is, majd farkasszemet néz egy vegán húsgolyóval, citromot facsar a tacóra, és megutaztat egy-két falatot a csukott szája előtt. Ilyen evési technikákkal mondjuk könnyű is karcsúnak maradni.

Persze mit is vártunk Kimtől? Ő nem az a kamerák előtt maszatos, teli szájjal beszélő fajta, mint Nigella vagy Jamie Oliver.

VIA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top