nlc.hu
Gasztro

Guinnes-rekordot döntöttek olasz-csókban

Cuki: Guinnes-rekordot döntöttek olasz-csókban

Egy belgiumi lakásszövetkezet Guinness-rekordot döntött azzal, hogy 433 párt gyűjtött össze, hogy egyszerre egyenek egy szál spagettit.

Az Upgrade Estate a genti Flanders Expo kiállításon gyűjtötte össze a párokat, akik egy szál spagettin osztozkodtak, majd addig ették a közepéig, amíg az ajkuk össze nem ért egy “olasz csókban”. Ez a hagyomány a népszerű Susi és Tekergő című Disney rajzfilmben is egy híres jelenet, biztos te is emlékszel rá. Így néz ki:

Spagetti csók

Megdőlt a spagetti-csók rekord. Fotó: Getty Images

A Guinness szabályai szerint a spagettiszál nem szakadhatott el a résztvevők között, amíg az ajkuk össze nem ért, és minden egyes spagettiszálat 30 másodpercen belül el kellett fogyasztani.

A 433 párral végül sikerült megdönteni a legtöbb spagettit egyszerre elfogyasztó pár rekordját, ami 125 pár volt eddig, és Párizsban állítottak fel.

Nemrég pedig egy másik furcsa rekordról írtunk: Egy brit harcművész megdöntötte az egy ujjal történő súlyemelés Guinness-rekordját, amelyet több mint tíz éve nem tudtak túlszárnyalni. Steve Keeler nemrégiben 129,5 kilogrammot emelt fel kizárólag a középső ujját használva, ráadásul a súlyt nyolc másodpercig a levegőben tartotta.

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top