nlc.hu
Gasztro

Bizarr kék mártással rukkoltak elő a KFC-ben

Bizarr ízű és színű szósszal rukkoltak elő a dél-koreai KFC-ben – videó

A KFC gyorséttermek Dél-Koreában nemrégiben egy bizarr új mártást vezettek be a sült csirkéhez, amely szokatlan színe és íze miatt - mentás csokoládé -elég nagy feltűnést keltett.
KFC

Ha nem tudnád, Dél-Koreában mostanában mentacsokoládé-őrület van, és a cégek igyekeznek ezt kihasználni. Olyan nagy dél-koreai vállalatok, mint a Starbucks Korea, a Haitai Confectionery and Foods vagy az Orion mind mentacsokoládé ízesítésű termékeket vettek fel a kínálatukba. Legutóbb a gyorséttermi óriás, a KFC tette ezt, és nemrégiben mentás csokoládémártást dobott piacra.

Az egyedi sült csirkés mártogatós, amely némileg visszatetsző világoskék színnel és ragacsos állaggal rendelkezik, nemrégiben vírusként terjedt el a közösségi médiában.

Így néz ki:

A KFC a kék mártogatóst a “frissítő ízű étcsokoládé és a menta frissítő ízének” kombinációjaként írja le. Ez még mindig nem hangzik úgy, mintha a sült csirkéhez illene, de az általános visszajelzések az egyedi mártogatósról meglehetősen pozitívak voltak. Még ha nem is rajongsz a mentás ételekért, a KFC állítása szerint a legújabb kreációjukat érdemes kipróbálni.

Tudtad?
A KFC több mint ezer üzletet működtetett Oroszországban, többet, mint bármely más nyugati gyorsétterem-hálózat, ám ennek ellenére, mint sok más nyugati vállalat ez a gyorsétteremlánc is kivonult az országból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top