nlc.hu
Gasztro

Bepanaszolták a gyrosozó állatmentőket

Megálltak gyrost enni az állatmentők, bepanaszolták őket

Szenvednek az állatok szerte a világon, ezek a gazok meg húsz percen keresztül fogyasztják a vacsorájukat.
Gyros

Az újpesti Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat munkatársai néha éhesek, és mit tesz az ember, ha munka közben éhes? Megáll valahol bekapni valahol bekapni valamit. Ez a valahol jelen esetben egy döneres volt, ráadásul olyan merészek voltak, hogy azt nem a kocsiban, állatmentésre rohanva fogyasztották el. Erre figyelt fel a lélekben biztos házmesterként funkcionáló bejelentő, aki panaszt tett a főnökségnél – adta hírül az őrszolgálat Facebook-posztjára hivatkozva a 24.hu.

Felháborítónak tartom, hogy Magyarországon percenként történik állatkínzás, és a két kolléga simán jóízűen lakmározik ahelyett, hogy az autóban ennék meg

– hangzott a veretes panasz, ami nem maradt válasz nélkül. Az őrszolgálat vezetője válaszában kifejtette, hogy a munkatársai önkéntesek, akik térítésmentesen végzik a munkájukat, és a szünetük előtt épp egy nagytestű kutyát mentettek meg azzal, hogy kórházba szállították. Mivel 24 órás ügyeletben voltak, megéheztek, és a vezető viccesen elnézést is kér a magyarázkodásáért, és kéri, hogy ne kelljen kerékbe kötnie a srácokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top