nlc.hu
Gasztro

Arrabona ételbár

Végleg bezárt a híres Arrabona ételbár, nem sül több a híres melegszendvicsekből

Sokan zarándokoltak ide a messze földön híres melegszendvicsért, amiből nem sül több az Arrabonában.
Gombás melegszendvics

November 8-án a közösségi oldalán is megerősítette Mike Zoltán üzletvezető, hogy pár héten belül örökre bezár Győr ikonikussá vált ételbárja, az Arrabona.

„Sajnos a vendéglátást érintő problémák bennünket sem kerültek el, Covid-helyzet, létszámhiány, nyersanyag- és engeriaár-emelkedés, az áruház átalakítását érintő bizonytalanság, amik miatt ezt a fájó döntést meghoztam” – sorolta az okokat az Arrabona első embere, majd hozzátette, hogy jelen pillanatban az a legfontosabb számára, hogy működésüket korrekten tudják lezárni.

Most szombaton érkezett el a szomorú nap, amikor utoljára lehetett elbúcsúzni az Arrabonától, a lehetőséggel pedig szép számmal éltek. Ahogy arról a Kisalföld beszámolt, a vendégek kilószám vitték a gombás, magyaros, csirkemájas és pikáns melegszendvicskrémeket, hogy még egy kis ideig otthon is nosztalgiázhassanak.

Az utolsó szombati ebéd elfogyasztása után sokan könnyes szemmel búcsúztak egymástól, hiszen rengeteg barátság szövődött ezen a helyen. „Szeretném megköszönni kollégáimnak, hogy ebben a nehéz időszakban kitartottak, és erőn felül teljesítettek. Valamint köszönjük vendégeinknek a sok biztatást, kedvességet, amit kaptunk” – köszönt el mindenkitől Mike Zoltán üzletvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top