nlc.hu
Gasztro

Angliában fánkból csinálnak hamburgert

Mutáns szendvics-desszertet hoztak létre Angliában

A Project S olyan mint egy hamburger csak a zsemlék helyett fánkok közé kerülnek be a húspogácsák.

Az egészségtudatos táplálkozásnak semmi köze ahhoz a történethez, melyet a The Sun írt meg. A lap ugyanis arról számolt be, hogy nemrég egy étteremlánc (Stripclub Streetfood) összefogott egy fánkokra specializálódott start uppal (Project D) az angliai Solihullben és létrehoztak egy 3000 kalóriás mutáns szendvics-desszertet.

Project S hamburger. Húspogácsák fánkok közt.

(Fotó: Facebook/Stripclub Streetfood)

A Project S névre keresztelt termék, melyet 12 fontért (közel 5500 forintért) bárki kipróbálhat, olyan mint egy hagyományos hamburger azzal a különbséggel, hogy a zsemle helyett a húspogácsát, bacont és sajtot egy rózsaszín cukormázzal bevont fánk két fele közé pakolják be.

Az étteremben minden szendvics mellé adnak külön egy pár rózsaszín gumikesztyűt is, hogy a vendégek ne kenjék össze magukat evés közben.

Nehéz elképzelni, hogy a Project S jobb, mint a hagyományos hamburger, a Stripclub Seefood tulajdonosa mindenesetre azt állítja, az emberek bolondulnak érte és azok is kíváncsiak rá, akik egyébként elsőre nincsennek teljesen kibékülve a koncepcióval.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top