nlc.hu
Gasztro

Ajándék cukrot adnak egy étteremben 7000 forintos rendelés felett

Egy kiló cukrot ad ajándékba egy étterem, ha 6990 forint felett fogyasztasz

Nem kell többé a boltokban kajtatni az ársapkás termékért, elég pár finom fogást rendelni az étteremből, hogy cukorhoz juss!
ajándék kristálycukor

A Telex munkatársainak szeme akadt meg a tompai Jimmy’a vendéglő Facebook-posztján, amiben közzé tették legújabb akciójukat, melynek keretében mindenkinek, aki 6990 forintot költ náluk ételre-italra, 1 kiló kristálycukor üti a markát.

„Ugyebár mindannyian tapasztaljátok, hogy a világ, amiben élünk egyre több nehézséget görget elénk. Az emberiség eljutott odáig, hogy akár 1 kg kristálycukornak is tud örülni, hiszen napjainkban sok esetben gondot okoz egy ilyen alap háztartási terméket megvásárolni. Már nemcsak a lottótalálathoz kell szerencse, hanem ahhoz is, hogy a boltban kristálycukrot találjunk!” – részletezték az étterem a posztban.

Bár helyben fogyasztás, elvitel és házhozszállítás esetén is jár az ajándék cukor az összeghatárt meghaladó rendelések mellé, szomorú hír a Tompától távol élőknek, hogy csak 25 km-es körzetben lehet tőlük ételt rendelni, így csak kevesek kiváltsága lesz az édes meglepetés.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top