nlc.hu
Gasztro

Így készül Bella Hadid olasz ihletésű kedvenc szendvicse

Bella Hadid topmodell kedvenc szendvicse 20 hozzávalóból készül, íme!

Bella Hadid olasz ihletettségű kedvenc szendvicsét a Jóbarátok Joey-ja is megirigyelhetné. Csináljuk csak utána, új kedvenc a láthatáron!
Bella Hadid kedvenc szendvicse

Bella Hadid topmodell a kaliforniai Santa Barbarában nőtt fel, és TikTokra töltött fel egy videót, amin legjobb barátnőjével mennek ki a tengerpartra, ahol egy plédet kiterítve lazulgatnak. A 26 éves Hadid nosztalgiázott is egy kicsit: ide jártak ki gimis korukban cigizni, sztorizgatni és elkészíteni az alábbi szendvicset.

A lányokon kívül ugyanis egy jóféle szendvics is felbukkan a videón: a fehér bagettbe pakolt hozzávalókban van minden, amitől csak egy szendvics jó lehet. Olaszos fűszerezést kapott Hadidék saját készítésű öntete, amiről azt írta, hogy egy kicsit túltolta benne a nyers fokhagymát. Nem sajnálták belőle a szalámit, a sonkát és az olasz provolone sajtot sem.

Eddig több mint 11 millió 200 ezer alkalommal kattintottak a videóra, némileg többen, mint amennyi Magyarország összlakossága. Azt ugyan nem hisszük el, hogy túl gyakran fogyasztaná a modell kedvenc szendvicsét, de otthoni receptnek egészen kiváló.

Úgy hírlik, hogy Bella Hadid egyébként az állati fehérjékben (tojás, kolbász) gazdag reggeliket preferálja, ebédre szívesen eszik lazacot zöldségekkel, este pedig nem éppen efféle szendvicseket eszik, hanem párolt leveleskelt. Napközben, többek között az edzésekhez smoothie-kat és proteinturmixokat iszik, hogy szinten tartsa az energiáját.

@babybella777

Ok so 3 things thank you for your patience with my interlude , bat phone rang mid sentence . 2nd- I edited the video too fast so that’s why a double sneak peak happened . Apologies again. 3rd – you can use raw garlic I was exaggerating, just don’t put as much as I did love ya

♬ original sound – Bella Hadid

Bella Hadid kedvenc szendvicsének hozzávalói:

  1. Fehér bagett
  2. Szalámi
  3. Pulykasonka
  4. Provolone sajt
  5. Saláta
  6. Paradicsom
  7. Lilahagyma
  8. Fokhagyma
  9. Pepperoncini (savanyított csípős paprika)
  10. Olívaolaj
  11. Majonéz
  12. Dijoni mustár
  13. Balzsamecet
  14. Friss citrom
  15. Vörösborecet
  16. Bors
  17. Oregánó
  18. Szárított bazsalikom
  19. Chilipehely

Kattints ide, ha kíváncsi vagy Bella Hadid imádott vodka pasta receptjére, itt pedig még egy kis tengerparti lazulás Hadidékkal:

@babybella777

Me and my best friend Yasmine…we used to come up here in highschool to smoke cigarettes tell stories and make these sandwiches … I love her so much

♬ Quelqu’un M’a Dit – Carla Bruni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top