nlc.hu
Gasztro
Rántott tojás és rántott palacsinta, avagy rántva tényleg minden jobb?

Márpedig mi bepanírozzuk! Rántott bacon és Túró Rudi – 15 vad ötlet, ha bundázásról van szó

Nem baj, rántva jó lesz! És meglepő módon általában tényleg jó.
Rántott csemegeuborka

Sok családban nincs vasárnap kabátos hús nélkül. Boldogan kirántjuk a húst, legyen az a „dobverő”, szelet vagy csirkeszárny. Rántott sajt, rántott gomba nélkül nincsen kisvendéglői étlap, karácsonykor jöhet a rántott pontypatkó, nyaranta a rántott cukkini és rántott patisszon.

Míg egy szelet rántott karaj vagy padlizsán teljesen elfogadott, meglehetősen furcsa ételek is bundában végzik.

A konyhai kísérletezőket is izgatja a bundázás: így született meg a rántott sör, sőt a rántott víz.

További extra a rántott panír, azaz a rántott rántás.

Mi a titka a rántott ételek népszerűségének?

A válasz egyszerű: a textúrák találkozása, a forró tálalás, a ropogós külső és a lágy, akár folyós belső. Egyszerűen jó enni.

A 15 határfeszegető rántott ételt nézd meg a galériánkban!

Rántott szendvics
Megnézem
Összes kép (15)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top