nlc.hu
Gasztro

Az ausztrál McDonald’s áprilisi tréfája

Túl jól sikerült a McDonald’s áprilisi tréfája, százak követelik a kamu hamburger bevezetését

Egy nem létező hamburgert mutattak be mint új terméket, de arra nem számítottak, hogy sokan tényleg szeretnék megvenni.
Hamburgert eszik egy nő

Hatalmas felháborodást váltott ki az ausztráliai McDonald’s április tréfája. Nem azért, mert valamilyen gyenge faviccet találtak ki, mint az Aldi, épp ellenkezőleg, annyira jól sikerült a nem létező hamburger bevezetéséről szóló kamu bejelentés, hogy netezők százai most azt követelik, vegyék fel az étlapra a burgert.

A gyorsétteremlánc átverős bejelentése arról szólt, hogy McFry néven kapható új termékük, ami egy negyedfontos hamburger (quarter pounder) sült krumplival megpakolva.

„A legjobb Meki-hack mostantól rendelésre készül, amihez a klasszikus negyedfontost megpakoljuk Ausztrália kedvenc sült krumplijával – utalnak a közleményben arra, hogy elég sokan belerakják a hamburgerbe a krumplit, és egyben eszik a két ételt. – Szerezz egy McFry-t még ma. Tegnapig kapható” – válik nyilvánvalóvá a bejegyzés végére, hogy vicc az egész.

A Meki-rajongók egy része jót nevetett a poénon, másoknak viszont annyira megtetszett az ötlet, hogy felháborodtak. „Egyáltalán nem vicces, hogy ez egy tréfa! Simán vennék egy McFry-t” – írta egy nő. „Tisztára beindultam, amíg el nem olvastam az utolsó részt. Lehet, hogy a McDonald’snak tényleg árulnia kellene ilyen hamburgert” – adott hangot csalódottságának egy másik hozzászóló.

Egy válaszban a gyorsétteremlánc szóvivője igyekezett lehűteni a kedélyeket, és viccesen azt javasolta, hogy bárki vásárolhat egy hamburgerből és krumpliból álló „McFry DIY-készletet” az étteremben, és saját maga elkészítheti a különlegességet.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top